" /> Despre noi - Karavet

cate ceva despre noi

Karavet e veterinarul tau de nadejde.
ProgramAdresa pe harta

De 7 ani impreuna

Prin grija și profesionalismul cu care tratam  fiecare caz in parte dorim sa pastram cele mai bune conditii si relatii cu apartinatorii. Misiunea noastra este ca prin intermediul unei echipe tinere si dedicate, sa oferim servicii medical-veterinare de calitate, intr-o ambianta placuta. Cabinetul nostru desfasoara servicii veterinare complete, pentru ca prietenul tau necuvantator sa fie mereu fericit si sanatos. Dotati la standarde europene, oferim servicii de inalta calitate cu aparatura moderna. Daca ai o urgenta sau nu poti sa iti transporti animalul de companie la cabinet, contacteaza-ne! Telefon: 0744.658.020 

Despre servicii

Cabinet Veterinar – Dr. Tutuian Cristian

Cabinet Veterinar Karavet, situat in cartier Marasti, Cluj Napoca, va pune la dispozitie servicii specializate in domeniul medical veterinar Cluj: consultatii, tratamente, vaccinari, deparazitari, teste rapide de urina, examen coproparazitologic, servicii urgente non-stop, interventii chirugicale, stomatologie veterinara Cluj, aplicare microcip si eliberare pasapoarte international pentru animale de companie.

Echipament

Clinica Veterinara Karavet – Cluj-Napoca

Clinica veterinara Karavet, dispune de aparatura moderna si medici specialisti, dedicati meseriei, oferind  servicii veterinare de calitate, pentru ingrijirea si tratamentul animalelor de companie. La Karavet gasesti increderea de care ai nevoie, cand vine vorba de prietenul tau necuvantator.

Galerie echipament

U

Date de contact

Str Ciocarliei, Nr. 41
Marasti, Cluj-Napoca
Telefon: 0744.658.020
Dr. Cristian Tutuian.
E-mail: mail@karavet.ro

Program de lucru

 

LUNI-VINERI: 10-20

SAMBATA: 10-14 

URGENTE  Tel 0744.658.020

Statii mijloace in comun

Piata Marasti

Kaufland Marasti

Str. bucuresti

Cabinet Veterinar Karavet

Ne gasesti aici.

Despre noi

Karavet este un cabinet medical veterinar situat in Marasti, Cluj-Napoca, infiintat in anul 2010.

Incercam sa le venim in ajutor prietenilor nostrii necuvantatori cu profesionalism, dedicatie si iubire.