" /> Consultatii si Tratamente - Karavet

ai nevoie de ajutor?

KARAVET E VETERINARUL TAU DE NADEJDE.

Consultatia incepe odata cu prezentarea la medicul veterinar Cluj Napoca. Inainte de consultarea pacientului, se poarta o discutie intre proprietar si medicul veterinar, referitoare la motivele si impejurariile ce au dus la prezentarea la cabinet.

Consultatia cuprinde un examen clinic amanuntit ce se bazeaza pe inspectie clinica, palpatie, ascultatie, termometrie, in urma caruia se poate pune un diagnostic cert sau, dupa caz, se continua investigatiile prin analize de laborator . De cele mai multe ori proprietarii nu dau importanta detaliilor, insa aceste mici amanunte pot ajuta la stabilirea unui diagnostic cat mai rapid si correct.

Tratamentele difera de la caz la caz in functie de diagnostic, insa pot fi modelate dupa fiecare pacient in parte, pentru ca fiecare individ este diferit, chiar daca sufera de aceeasi afectiune. Acesta este motivul pentru care conduita terapeutica este specifica pentru fiecare caz . Totodata exista pacienti cu boli cronice care necesita un tratament de lunga durata pe care proprietarul il efectueaza acasa la indicatia medicului, urmand se se prezinte periodic la control pentru reevaluarea starii de sanatate si a tratamentului.

U

Date de contact

Str Ciocarliei, Nr. 41
Marasti, Cluj-Napoca
Telefon: 0744.658.020
Dr. Cristian Tutuian.
E-mail: mail@karavet.ro

Program de lucru

 

LUNI-VINERI: 10-20

SAMBATA: 10-14 

URGENTE  Tel 0744.658.020

Statii mijloace in comun

Piata Marasti

Kaufland Marasti

Str. bucuresti

Cabinet Veterinar Karavet

Ne gasesti aici.

Despre noi

Karavet este un cabinet medical veterinar situat in Marasti, Cluj-Napoca, infiintat in anul 2010.

Incercam sa le venim in ajutor prietenilor nostrii necuvantatori cu profesionalism, dedicatie si iubire.